Dutch Menubar English Version Homepage Nieuws Bestelinformatie Contact Veel gestelde vragen
Animated Globe

Bestelinformatie

Omschrijving Prijs Verzendkosten
Nederland
Verzendkosten
BelgiŽ
USB interface USB interface met FTDI-chipset. Inclusief audiosnoer met 3.5 mm-aansluiting en USB-kabel EUR 47.50 EUR 4.25 EUR 5.90
USB interface USB interface met FTDI-chipset. Inclusief behuizing, audiosnoer met 3.5 mm-aansluiting en USB-kabel . EUR 52.50 EUR 4.25 EUR 5.90
behuizingen Losse behuizing voor het USB-interface. EUR 5.00
EUR 1.10
EUR 5.90
discriminator Inbouw discriminatoruitgang. Met audiokabel (1 m, 2 x 3.5 mm).

Andere lengtes en/of pluggen tegen meerprijs
Scanner:
EUR 20.001)
Marifoon of pager:
EUR 30.001)
EUR 7.002)
EUR 8.753)
EUR 17.503)
1) Aanbieding: EUR 10.00 als je scanner of marifoon nog niet op deze site staat.
   EUR 7.50 als je ook een interface bestelt.
2) PostNL pakket met Track & Trace. Niet verzekerd, verzendrisico voor de ontvanger.
3) PostNL "Aangetekend Pakket", verzekerd tot EUR 500

Interfaces - Status juni 2024: bestellingen worden doorgaans binnen enkele dagen na betaling verzonden.

Het USB-interface en behuizingen zijn leverbaar. Bestellen kan via de contactpagina.

Ik lever nadat je betaling is bijgeschreven op mijn rekening. Verzending vindt uiterlijk plaats in het weekeinde volgend op de bijschrijving als brievenbuspakket/buspakje met track & trace. Houd er rekening mee dat een overschrijving van bank naar mijn ING-rekening met internetbankieren vaak een werkdag duurt. Internationale overschrijvingen meestal 2 tot 3 werkdagen.

Garantie: de interfaces worden uitgebreid getest voordat ze verstuurd worden. Daarnaast geef ik twee jaar garantie op de goede werking van de interfaces bij normaal gebruik.

Inbouw discriminatoruitgang

Ik bouw graag een discriminatoruitgang in je scanner of marifoon in. Overigens zijn niet alle marifoons geschikt. Hier lees je meer.

Na het maken een afspraak kun je de apparatuur goed verpakt en liefst als Aangetekend Pakket naar me toe sturen. Antennes, losse batterijen en adapters hoeven niet opgestuurd te worden. Ook maak je het afgesproken bedrag over. Ik bouw dan een discriminatoruitgang in en stuur je scanner of marifoon, na bijschrijving van het geld, binnen enkele dagen terug. Langsbrengen in Rotterdam en een paar dagen later weer ophalen is mogelijk op afspraak. De inbouw is niet "klaar terwijl u wacht".

Een afspraak maken? Vragen?

Je kunt contact met me opnemen voor de levering van een interface, het maken van een afspraak voor de inbouw van een discriminatoruitgang in jouw scanner en voor overige vragen.© 2003- 2024 discriminator.nlValid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!